Seks

Klik hier voor onze nieuwe – volledig op seksverslaving gerichte – website.

Merk je dat gedachten aan seks je voortdurend bezighouden, dat je veel vaker dan je eigenlijk wilt porno kijkt? Ga je vreemd of bezoek je prostituees, bezoek je darkrooms of heb je veelvuldige, wisselende seksuele contacten terwijl je dat eigenlijk niet wilt? Heb je seks nodig om te kunnen functioneren? Voel je je intussen eenzaam en ga je gebukt onder gevoelens van schuld en schaamte? Heb je geprobeerd te stoppen maar lukt dat niet? Dacht je misschien dat het eigenlijk geen probleem was, omdat je de liefde (met je partner) prima kunt scheiden van seks (met een ander)? Maak een einde aan je geheim, bel of mail en maak een kennismakingsafspraak, dan kijken we samen hoe ik je verder kan helpen.

Ben je in herstel van een seksverslaving en wil je je herstel verstevigen, de kans op terugval beperken en jezelf blijven ontwikkelen, dan is de mannengroep misschien iets voor jou. Klik hier voor meer informatie.

Ik ben opgeleid door Dr. Patrick Carnes, grondlegger en pionier op het gebied van onderzoek naar en behandeling van seksverslaving. Bekijk hier een interview met Dr. Carnes door Joe Polish (Genius Network). Via het door Carnes opgerichte instituut IITAP en sexhelp.com zijn alle opgeleide seksverslavingstherapeuten over de hele wereld met elkaar verbonden om voortdurend op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van seksverslaving en middelenverslaving.

Is er hulp en hoop voor iemand die lijdt aan een seksverslaving. Jazeker, die is er. Bekijk hier het interview met mijn collega Alex Katehakis naar aanleiding van de film SHAME (deel 5). (Waarschuwing: de delen 1 t/m 4 bevatten triggers voor seksverslaafden in herstel).

Lees meer over seksverslaving.