Praktijk voor Psychotherapie en Coaching

Je bent waarschijnlijk op deze website terecht gekomen omdat je op de één of andere manier vastloopt in je werk, relatie, vriendschappen, in het leven. Van harte welkom, ik wil graag samen met jou kijken hoe ik je verder kan helpen.

Eetproblemen. Vind je het lastig om op een goede manier met eten om te gaan? Eet je te veel, te weinig of heb je last van eetbuien? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak, dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Problemen van seksuele aard. Merk je dat gedachten aan seks je voortdurend bezighouden, dat je veel vaker dan je eigenlijk wilt pornosites bezoekt? Ga je vreemd of bezoek je prosituees terwijl je dat eigenlijk niet wilt, maar lukt het niet om ermee te stoppen? Voel je je ondertussen hartstikke eenzaam en ga je gebukt onder gevoelens van schuld en schaamte? Maak een einde aan je geheim door een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken, dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Relatieproblemen. Valt het je op dat je steeds op “foute” mannen/vrouwen valt? Stel je het belang van de ander voor je eigen belang? Lukt het niet om je grenzen aan te geven in je relatie? Doe je dingen waarvan je had gedacht dat je ze nooit zou doen? ? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak, dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Gokken en internet. Besteed je meer tijd en geld aan gokken, gamen en internet dan je eigenlijk zou willen? Leiden je relatie, werk of vriendschappen eronder? Vraag je je af waarom je er niet mee kunt stoppen? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak, dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Partners van…. Ben je de partner van iemand die problemen heeft om zijn/haar gedrag onder controle te houden? Voel je je verantwoordelijk voor de ander of heb je er gewoon genoeg van? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak, dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Ook als het specifieke gedrag waar jij last van hebt hier niet bij staat, maar waar je wel graag van af wilt, bel dan voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak, dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Over Jolanda Marks

Ik studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik mij in mijn vakgebied verdiept door verschillende opleidingen te volgen en mij te specialiseren in de psychologie van Carl Gustav Jung en de Psychosynthese. Beide richtingen leggen de nadruk op de mens als een geheel van lichaam, gevoelens en gedachten. Daarnaast gaan deze richtingen ervan uit dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft. Hierbij staat zingeving – de zin die jij aan je leven geeft – centraal.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s